Elina - Livet på min pinne

Det nya året nalkas

Kategori: Allmänt

Nu äre slut på morgonfodringar på ett tag, så jävla skönt. Har fan stigit upp kl. 7.15 tre dagar i rad nu och det gör det inte bättre när man är ledig också. Har kvällningen i morrn och sen lär det väl dröja ett tag innan nästa gång. Skönt.

Igår så storstädade jag rummet och möblerade om. Inte den finaste kreationen men det blev mer funktionellt iaf. Råttorna står numera i hallen till mammas förtjusning. (?) Gick broarna runt med Nils, efter det en sväng till stallet och mata kusarna och sedan bjöd farmor på en brakmiddag. Blev mätt nanting. Tömkörde Eileen på banan och nattade hästarna. Hem och se lite film med Marie, hennes Markus och Moa. Trevligt. Såg På Smällen och det var väl inte den bästa rullen precis, var så jävla trött och somnade där ett tag.

Ikväll blir det nyårsfirande med flickorna, vet dock inte vad jag ska ha på mig än, eller vart vi ska va. Får väl ta och uppdatera mig lite. Tror jag måste sova ngn timme nu på dan för att orka med. Och nu när det bara är typ 14 timmar kvar av det här året kanske man ska ta och sumera lite
2007 var året då:
- jag tog körkortet.
- Dobbah och jag tuktades på Bönhamns turridning bland råttor och hästbajs.
- vi tog studenten!
- Moa och jag gjorde en lite finare road trip med compact living.
- jag köpte Eileen.
- jag började min karriär som städtant och fick min första riktiga lön.
- jag träffade Greger för första gången.
- intaget av mackor har varit det allra största.
Ja.. vad ska man säga, det kommer väl att rulla på...
Ciao!