Elina - Livet på min pinne

Första tävlingen med ogravid handler

Kategori: Inja

Vi gjorde en ny typ av debut i helgen; ogravid debut. Lördagen bjöd på två banor agilityklass och första loppet diskade vi på ett snöpligt sätt. Andra loppet nollade vi men hade små tidsödande missar. Vi hade inte kunnat knappa in på vinnaren iaf, men något bättre tid kunde vi haft. Blev en andraplats och sista agilitypinnen. Så vi är klara för klass 3 i agilityklass. Sjukt. Mitt högt satt mål för det här året var att komma till klass 2. Så tog hon gungan tre gånger efter att blivit lite rädd för den igen så det var super!!

På söndag var det hoppklass som gällde! Första loppet gjorde vi nå småmissar och så fick vi en vägran så där blev det en sjätteplats. Andra loppet jobbade jag som tusan och Inja gjorde ändå en sån konstig grej men vi nollade iaf och kom tvåa och fick en pinne. Så vi behöver en hoppinne till för att komma oss till klass 3. 

Sammanfattningsvis så var det en bra tävlingshelg. Trots halkigt underlag, trångt som fan med människor och hundar och ingen uppvärmningsyta så klarade vi två andraplatser, två pinnar och en sjätteplats. 


Så glad blir råttan efter målgång!

Flygande råttan!

Det här med avståndsbedömning..