Elina - Livet på min pinne

Vilken dag...

Kategori: Allmänt

Ja herregud... Det började med att jag tänkte ta en lugn tur på häst, med hundar, upp på Buberget. Efter vägen inser jag att Folkhögskolan förmodligen har friluftsdag men tänker "jajja, de får väl sakta ner för hundarna då". Men kommer det inte då först en pickup med släp med någon tunna på, direkt inpå en traktor. Eileen flyger i taket och Heidie hoppar upp mot en av minibussarna (för att hälsa på folket i den) som så snällt har stannat. (!) Nästan hemma på gården möter vi också en hund som mina såklart måste springa fram och hälsa på. Pinsam ridtur och inte direkt avkopplande alls. 

När vi ska åka hem kommer inte Heidie när jag ropar, har hänt förr så jag sätter mig i bilen och kör runt gården. Ingen hund. Till slut kollar jag i stallet och där har jag ju stängt in henne i mörkret. När vi kommer hem kvaddar hon på trappan när hon ska snedda och tränga sig i samma hopp. Senare ramlar hon ner från soffan när hon ligger med tassarna mot ryggstödet och överkroppen mot soffans öppna del. Ramlar in i bordet och ljusstakar och ljus flyger. Jac står helt oberörd och tittar på. 

När vi ska åka till jobbet har bagageluckan fryst fast. Igen. Trött och less på arbetet fram till middagen, sen lossnar det. När jag sen ska åka hem 00.05 så funkar inte kopplingen på bilen. Det är som att gasa när man ligger i friläge. Platon har tagit sig, med tratt på, till framsätet och lagt sig där så tänkte först att han kommit åt någon knapp. Men vilken knapp gör att man inte kan köra? Får ringa Joel och till slut luskar vi ut att det är hög- & lågväxeln som lagt sig precis i neutral. Puh! Då slapp jag gå hem iaf.

Spännande... Vad ska morgondagen bjuda på?