Elina - Livet på min pinne

Det som hänger med

Kategori: Allmänt

Det kanske bara är jag, dock tror jag inte det, men jag kommer ihåg rätt mycket grejer som folk sagt till mig när jag var liten och det mesta inte så positiva saker. Kom på detta och sa till morsan att jag kommer ihåg att hon sa att jag skulle schamponera håret två gånger om det var riktigt skitigt. Det gör jag än idag. Det var ju som ingen fara, men det jag vill poängtera är att jag liksom tog till mig det så pass att det hänger med än idag. Minns även när farmor sa att jag hade kraftig benstomme, det glömmer jag nog aldrig. Och det är ju sant, det är det. Men det är ju mest ett uttryck för att man är kraftig. Punkt. :P Sen finns det en rad kommentarer från personer i min klass på lågstadiet om mina kläder och utseende som jag minns. Antingen stärker det eller så bryter det ner och jag tror det stärkt mig, för jag känner mig stark. ;P

Detta är ju inget jag går och tänker på men jag kom på det idag när jag duschade och faktiskt inte schamponerade håret två gånger. Jag tror att man får vara lite försiktig med vad man säger till och lär barn, för det hänger fan med.

Ja, det var bara det jag kom att tänka på. Har du något som hänger med än idag? Eller någon kommentar som du bara inte glömmer?