Elina - Livet på min pinne

Årsresumé

Kategori: Tillbakablick

Som en liten sedavnlig årsresumé, för jag tycker det är så kul! :)

JANUARI
Vi hade nyligen flyttat till Hissjö och börjat få ordning på läggan efter julfirande osv..
Lite brottning, lite skidskoåkning, lite promenader. Sådär när vintern visar sig från sin kallaste och vackraste sida. Hann med ett dop och ett ettårskalas också. :) 
 
 
FEBRUARI
Vi gjorde en tripp till Jönköping och firade Mats bror, supermysigt!
Hemma åkte jag lite på isbanan i Tavelsjö och åt massa god mat emellanåt.
 
MARS
Denna månad var mest ett enda påskfirande. Jag, Robert, Ebba, Sanna och Tim bodde på Saedensvägen en helg. Inga & Minna var och hälsade på så vi umgicks med dem och så åkte vi till Degernäs för pimpeltävling och stormiddag. Så massa mat och promenader; vårt liv på en pinne.

APRIL
Typ nykär i Hissjö då våren kom i antågande. Gick mycket i skogen och längs Tavelsjöleden.
 
MAJ
Vi gick Tavelsjöleden från Tavelsjö och hem. Så himla varmt och inget vatten på slutet. MEN vi svidade om och tog ett tidigt dopp i Hissjön. Utforskade en grotta i Tavelsjö och Mats bakade och fixade till mig när jag fyllde år. Sprang lite trail och käkade ute och började känna den riktiga sommaren komma.
 
JUNI
Sommar! Midsommar! Då fyller ju både Sanna och mamma år så det blev firande.
Pizza i broparken, middagsbjudning på Saedensvägen där vi gjorde världens äckligaste tårta och gofika hos Marie. Jag, Sanna, Tim, Mattias och Robin gjorde en helg i Stockholm hos Robert och Ebba. Så i juni var det mycket familjetid! Köpte en ny bil också och var på utställning i Vännäs med Inja!

 
JULI
Herreguuud va vi hann med på semestern! Familjemiddagar, Nils på besök, Linda & Daniel på besök då vi passade på att fara på Vännäsmarkanden, Mjölnaren, Glassbonden och 5-rätters på Köksbaren. Utställning i Piteå med Inja där hon fick sitt första excellent! En två veckors roadtripp till Jönköping som var helt fantastiska! Så mycket vi gjorde! 
 
AUGUSTI
Paddling i Djupsund, herrans massa restaurangbesök, körde Eileen till hennes nya ägare i Strömsund och sålde Subarun. Sen blev jag sjuk och livet pausade några dagar. Var fort uppe på benen och kunde gå promenader iaf. Fick äntligen se Tim tävla och fick se en levande orm i det fria för första gången.
 
SEPTEMBER
Jag började till slut jobba! Var på ett dop, middag med de fina tjejorna och bowlingkväll med jobbet.
Samt en hel del agilityträning. :D
 
OKTOBER
Livet rullade på och kylan kom. Tim renoverade vårt kök och hall och Matte målade. Så jävla fint det blev också! Så nöjda blev vi! Största grejen!
 
NOVEMBER
Inoff. utställning med Inja i Vindeln då hon blev valp BIG2:a, middag och bio med tjejorna men annars en lugn månad där allt bara rullade.
 
DECEMBER
En start i nybörjarklass på julklappshoppet gav mig och Inja en första placering av typ 12 ekipage. Mycket julpyntande och skumtomtekäkande blev det veckorna innan jul. Mats mamma hälsade på en vecka och vi firade två julaftnar med familjen. Skidskoåkning på Tavelsjön och en hel del promenader. Men knappt någon snö.