Elina - Livet på min pinne

Summering

Kategori: Allmänt

Söndag redan, shit pommes.
I fredags var jag ju till veterinären med Platon. Hade tid kl. 14.00 och kom dit en kvart innan. Fick inte komma in förrän 14.45 och själva besöket tog ca 10 min. Sedan fick jag vänta ytterligare 25 min på att få fakturaunderlaget, ja herregud. Men då var det gjort. Hann jogga innan jag slängde mig i duschen och sen käkade jag & Jonas thaibuffé på hotellet. Helt okej, men inte så mycket mer än så. Förfest, hotellet och efterfest. Tja, en helt okej kväll och det var skoj att träffa lite folk.

I lördags såg vi Vindeln - IBK Dalen, käkade pizza, var till Ellen och såg sen Robinson med Sanna. Sedan tänkte vi se en film. Efter 20 min av Brüno (var inte direkt positivt inställd från början) stängde vi av och valde Crank 2. Jag suckar bara. Gillar skarpt ettan men vad fan hände sen. Bröst och rumpor och bröst och.. ja. Blev så jävla mycket av allt och det drogs till sin spets. Jag försöker glömma den, inte bra alls!

Denna dag gick jag & Plankan en skogspromenad, såg sen P93-matchen där Sanna gästspelade. Har ridit Eileen på den minst sagt gropiga asfaltsplanen och nu inväntar jag Jonas för middag.

Som de flesta vet så gillar jag inte julen. Alls. Mamma har dock envisats med att julpynta hos oss, utan framgång. Gillar inte rött heller så det hjälper inte direkt som ett "utan-jultema-argument." Hur som helst så köpte hon en adventsljusstake till oss, men den var faktiskt himla söt och får bli den enda lilla juldekorationen hos oss i år.

Knytt? ;)