Elina - Livet på min pinne

Sommar ^^

Kategori: Allmänt

Hey hoe!

Då var snart helgen slut också. Snark. Men det har varit en väldigt trevig helg så jag borde inte klaga. Filmkväll med Filippa, Hanna & Maria.. mys med Pontus, solat, käkat grillad kyckling på uteplatsen och åkt ponnie med Moa. Underbart. =) Känns verkligen som att det är sommar nu alltså. Kvällarna är lätt skönast.

Sov 11 timmar i natt och när jag vaknade tog jag på mig shorts och linne och la mig och solade på gräsmattan. Tror till och med jag bränt mig. Dåligt. Men ändå, det är sommar. Wiiie! Ser ut som att det blir in till stan & Pontus ikväll också.


165726-8


Fatta när vi tagit studenten, heeeelvete se naaaajs! Lata, sola, äta glass och bada. Vi borde ta ngn roadtrip också. *hehe* Detta är ju som "sista sommaren" och då känns det som att iaf inte jag ba vill jobba bort den. Fast iofs kommer alla andra jobba jävel så då kommer jag ändå ha tråkigt. Blir väl förmodligen 4 veckor på Bilisten och sen får vi se om man kanske skulle ta och söka ett riktigt jobb. Känns ju som drygt och det har alltid kännts långt bort men nu börjar det sakta komma krypande. =S Men men...det lär ju lösa sig känns det som.

Måste bara inflika att jag är nöjd med min tandblekning. =)