Elina - Livet på min pinne

Jag kastar händerna i luften

Kategori: Huset

Känns ju förjävla spännande detta:



Ja, jag målar fan på väggen, men då kan det inte bli sämre iaf. Att köpa total entreprenad för att dränera om tomten kostar si sådär 100 - 150 000;-, sånt man bara vill lägga lån eller pengar på.

Vi vet att det är fuktigt i källaren och har spånat lite på avfuktare och värmepumpar osv. Tvätten torkar ju inte på sommaren när det blir kallare inomhus än utomhus och det är avfällningar på några ställen på källarväggen. Tänkte att vi skulle skrapa och måla om, samt dra bort mattan i tvättstugan då den inte andas.

Nu när vi fräste upp gården så började vi fundera på vart vattnet från stuprännorna tog vägen och tog hit en man som jobbat med grävjobb och dränering. Han tyckte att vi skulle göra det när vi ändå hade grävt upp gräsmattan. Tja, what to say liksom. Köp aldrig ett hus. Jag blir less. Så jävla tråkiga saker att betala också.

Vi får väl se om vi får lov att spendera halva semestern med att stå i en dammig vallgrav runt huset då. Nu ska vi gå på ICA, köpa godis och tröstäta hela kvällen. Ja, det ska vi!