Elina - Livet på min pinne

La kitchen!

Kategori: Hissjö

Nu kommer bilder på köket! =) Nu är det ju så klart mörka bilder på förebilderna så det ser extra sunkigt ut, men det var ganska nedgånget. De hade inte sparat på ljusinsläppet på annonsbidlen iaf. Men det såg vi ju när vi var på visningen så klart. Det som gäckat oss en del är kyl och frys, framför allt frysen som var på typ 35 liter pga ismaskinsdelen som tog all plats. 

Köket är från IKEA och det känns så himla najs! Kakel, golv och färg från Nordsjö Idé & Design. Så jävla nöjda är vi, helt sjukt! Och Tim och Mattias som är så himla duktiga och snabba sen! Hallen fick samma golv som kök och sovrum och vit färg på väggarna, det blev ett sånt lyft det också! Har köpt renhorn av en privatperson och en plåt från Biltema som vi satt våra gamla magnetfoton på. Taklampor från Mio blev riktigt bra också. Måste bara fixa med lite sånt finlir med kablar och glödlampor. Gardin fick vi upp idag så nu är det liksom helt klart och det känns som en sån befrielse!

Nu är det bara den yttre hallen kvar som ska få färg och hatthylla och så, sen känns det som att vi kan lugna oss en liten stund iaf med att fräscha upp toaletten. 
 
Bilden från annonsen på lägenheten.
 

Innan renoveringen.

När vi slitit ut allt utom fläkten som vi inte fick röra.

Tada!

 

Älskade verkkligen sidebyside-skåpet utan inkopplad ismaskin.

Tada!
 


Och nej, det har inte blivit större, det är panorama. ;)
Men allt ljus färg har faktiskt fått det så mycket större.


Var så ivrig med att riva skåpluckor innan jag kom ihåg att fota, hehe.

Älskar att ha fått en normal fläktkåpa. Och ugnen i behaglig höjd, inte minst för Mats som är så lång.