Elina - Livet på min pinne

Viktkoll?

Kategori: Allmänt

En sak som jag tar mig för under vissa omständigheter är att tomäta. Alltså, äta när jag inte har något bättre för mig. Det är ju egentligen ett tragiskt I-landsproblem.
Just nu håller jag på att sluta snusa, jag vet inte hur bra det går, men det går framåt iaf. När jag inte får nikotin så är jag sugen på något hela tiden; då äter jag. Jag får ju inget nikotin av mat och därför försvinner inte suget, så då äter jag lite till. Farligt.

Nu är det inte så att jag sitter och trycker i mig, utan det är mer rastlöst. Jag gör något, går ett varv och kollar kyl och skafferi, hittar på något och drar en repa efter det igen. Så håller det på om jag inte har något annat för mig. Tragiskt. Nu undrar du säkert, hur jävla fet är du da? Ja, jag tror jag har ett BMI på 21, vilket är helt okej tydligen. Men det är inte eventuella viktuppgångar som oroar mig, för jag har väldigt lätt att gå upp och ner, utan det är bara principen. Jag har liksom inte den självdisciplinen att jag låter bli. Och det jag föredrar att tomäta är ju inte varm mat utan godis & allt som är sött. Är väldigt svag för godis, det vet ni som känner mig.

Detta tomätande har sina perioder och jag är i en av dem nu. Det är drygt. Men det är pga att jag är rastlös och inte tar mig för något att göra, har bara mig själv att skylla. Dock är godis sååå himla gott. *flinar*
Frosseri -     en av de sju dödssynderna/huvudsynderna. Jaa.. jag syndar.
                        De kristna och deras gud skulle bara veta hur härligt det är.

Tycker bilden talar för sig själv.
Ät måttligt gott folk!

Choklad