Elina - Livet på min pinne

Snart utan odjur

Kategori: Allmänt

Igår gav jag upp att motionera Eileen för jag ides inte ut i regnet helt enkelt. Idag efter jobbet ska jag väl ta mig i kragen och rida upp till banan. Får se hur mkt ork jag har kvar då, är lite snorig och så, men det går nog. Ser ut som att jag inte följer med Jonas och Markus till stan ikväll för jag hinner som inte. Ska ändå dit imorrn och se två matcher, samt gå på stan lite så.



Ne denna kväll tror jag att jag ska bädda ner mig i soffan under en filt och se så många filmer jag bara orkar. Har lånat Flawless, Sweeney Todd och Awake.


Igår så kom Irina och hennes pojkvän och hämtade Eos och de gillade Jean Pierre så de tog honom också. Nu är det bara Blitzie och Hedwig kvar och som det ser ut så tar Råtthjälpen iaf Blitzie och i så fall avlivas Hedwig. Annars var det en annan tjej som funderade på dem men hon hade inte haft råttor förut så då kanske jag inte har de bästa "första råttorna" om man säger så. Men hur som helst så blir jag helt råttfri efter 15 september när Jonna har hämtat Castor & Pollux. ^^