Elina - Livet på min pinne

Arbetsmarkanden

Kategori: Allmänt

Länge sen jag skrev här. Kan ju dra några snabba uppdateringar sen sist.
Det är slut mellan mig & Mikael (därav förra inlägget), jag återhämtade mig rätt snabbt men jag saknar såklart en pojkvän. Jag har sålt iväg mina 4 kaniner & köpt 2 nya råttor. Numer har jag lugg och en uppklippt fräsch frisyr. =)

Nu är det verkligen inte länge kvar av terminen och praktiken närmar sig snart, känns dock som att det är ett tag kvar och jag lovar att jag kommer att vara ute i sista minuten som vanligt.
Idag har jag jobbat på Shell sedan kl. 15 och tur är väl det för mitt konto ekar tomt som sjutton. + att jag är skyldig folk pengar. Inge skoj. Just det här med jobb är en ganska svår fråga. Vad sjutton ska man göra när man går ut? Jag har inte precis funderat och det känns som att jag inte ids heller. Brukar ta saker som de kommer. MEN det är baske mig rätt bråttom att fixa ngt efter man gått ut, för sedan kommer det inga fler studiebidrag varje månad. Och inga fler lov heller för den delen. Va hemskt. Ja men iaf, det enda egentliga jobb jag haft är detta som "butikschef" på Bilisten. Det kommer att va helt främmande för mig att komma på en annan arbetsplats. Nog för att man praktiserat i stall och så, men ska jag va realtisk så är det inte ett sådant jobb jag kommer få direkt jag gått ut, iaf inte om jag bor kvar här och det hade jag tänkt. Jag har sett fd hästelever som nu jobbar på klädaffärer och matbutiker. Är det vad som blir av större delen av de folk som gått hästprogrammet? Klart att det handlar om hur engagerad man är, men jag känner inte för att flytta iväg ensam söderöver för att få jobb i ett stall där man får slita sate för en minimilön. Jag har redan problem i nacke och rygg när jag har praktisreat några veckor i hästverksamheter. Hur stabilt är det?

Egentligen vill jag satsa på att gå ngn typ av 40-veckors kurs senare och kunna spinna vidare på det. Men till en början lär det bli nå mökjobb som inte har ngt med djur å göra är jag rädd. Men iaf ngt så man får lite inkomst och kan stabilisera sig på den sk arbetsmarknaden. Puh.. jag kommer ändå inte fram till ngt vettigt. Som vanligt då *hehe* Ne nu ska jag surfa vidare.. på arbetstid. ;)
Take care!