Elina - Livet på min pinne

Hästhelg av rang

Kategori: Allmänt

Snart är denna hästhelg över. Har nämligen haft fodring i stallet. Under lördagen så jobbade jag 5 timmar åt Sven-Erik på Bilisten. Gick ba fint och det är så himla skönt att faktiskt få träffa trevligt folk och få lite uppskattning för det man gör. När jag tjänat färdigt cyklade jag och inspekterade spektaklet Vårmarknaden. Ja, vad ska man säga. Inte min kopp med te. Blev en promenad med la dog till stallet, gav eftermiddag och mockade ut ca 10 kärror skit ur hagen. Tror summan ligger på ca 40 kärror som lastats från den där inhängnaden nu. Och inte fan är den stor, men mycket skit rymmer den. Blev en snabb nattning av pållarna då vi taggade Robinsson finalen. Moa kom hit och joinade. Vi lyssnade på Lars Stenberg och spelade sedan 500 tills ingen av oss kunde hålla ögonen öppna.

Denna morgon så följde Jonas mig och hjälpte till med hästarna. Han är så stolt över att han blivit duktig på att mocka. Allt något, säger jag. Red sedan Ellen på ridbanan och Jonas sprang runt med sin nya kamera och var taggad.


Man kan ju inte säga annat än att de är söta.


foto: Jonas


Älsklingarna ^^
foto: Jonas

Tog med mig Eileens vintertäcken till Saedensvägen för senare avhåring och förvaring. Vi fick lunch där också på uteplatsen. Mycket skönt. Har nämligen varit sjukt varmt i helgen, ska jag tillägga. Kom hem, käkade glass på balkongen, sov någon timme på soffan & sedan hade vi en plan. Det gick inte vägen. Tanken var att käka på IM's efter vi gett hästarna mat, men ack, de hade stängt. Pingst var deras ursäkt. Blev HP's då. Inte heller min kopp med te, men det fick gå. Nu har jag städat hela lägenheten, dvs dammtorkning, avfläckning av dörrkarmar, dammsugning och torkning av golv. Jävligt najs! Ska snart bege mig mot stallet för att ta in hästarna. Tata!