Elina - Livet på min pinne

Det är bara jobb å jobb å jobb

Kategori: Allmänt

Tog en kvarts sovmorgon idag och tur var väl det. När jag hade gjort mina vanliga ställen så åkte jag till flyttstädet för att fortsätta. Hade tänkt att det skulle vara klart kring kl. 16-17 eftersom jag hade fönsterputsning, ett rum och kök kvar. Tog lunch vid halv ett och gick ut med Platon en halvtimme. Var faktiskt ganska skönt att putsa fönster i solen, trots att man ser ALL skit. Kl. 15 inser jag att min dröm gått i kras. Jag hade mycket kvar. Jenny hjälpte mig 2½ timme och när klockan var halv sex, hon hade jobbat 13 timmar och hennes sambo ville äta så stämplade vi båda ut.

sommaren 2008

Käkade middag ensam eftersom Jonas blev sen och efter en halvtimme hemma så åkte jag iväg igen och jobbade från sex till åtta. Kan lova att jag var graft less då. Oj oj. Jag & Moa hade pratat om att hon skulle hjälpa mig att köra Eileen på kvällen, men jag var inte så taggad efter 12½ timmars jobb. Dock for vi iaf och det var nog tur det för då fick jag något possitivt från den här dagen. Eileen var jätte duktig, om vi bortser från att hon aldrig kan stå stilla.

Sålde för övrigt mina mc-handskar idag, efter att annonsen legat ute typ en halvtimme. Bra det. Ska kila på OK i morgon och skicka iväg dem. 200 spänn rikare. Snart helg, känn lugnet!