Elina - Livet på min pinne

Operera bort nerverna?

Kategori: Allmänt

Här igen. I brist på annat. Nu sitter jag bara å väntar på att klockan ska gå egentligen. Huvva. Ska duscha och göra mig i ordning men det är ju rätt länge kvar tills tåget går. Var trött som ett aber efter jag varit i stallet. Tömkörde Eileen och fick kuta runt där som en tok. *hehe* Har inte sovit ngt på jobbet idag för jag tänkte att jag sover bättre sen i så fall. Fick ont i magen efter middan och det sitter i än. Inge skoj. =S Lyssnar på Good enough - Evanescence, så underbart skön. ^^ Lugnar kanske mina stackars nerver lite.

Stör mig så himla mkt att jag blir så nervig om jag ska iväg nånstans och inte riktigt vet hur det blir som. Orolig (?) över alla praktiska detaljer, så himla onödigt som. Och ibland så är jag mer "äsch, så länge man har på sig kortet och telefonen så löser sig allt." Fan vet jag... Inte precis så heller att det någon gång har gått illa när jag farit iväg själv heller. Och det finns alltid folk att fråga och det drar jag mig inte för heller. Iofs så har många sagt att jag inte klippt navelsträngen och det är kanske lite så, jag har inte varit iväg så långt ensam faktiskt. Å andra sidan har jag aldrig varit särskilt mammig heller. Alltid klarat mig själv... utan snuttefilt eller tutte, aldrig sovit i mamma och pappas säng. Det som är så himla konstigt. Men jag ska väl villigt erkänna att jag inte riktigt känner för det här med att ta ansvar och planera själv osv, det vet de som känner mig.

Ne nu ska jag ta mig i kragen. Magen känns lite bättre nu. Om man inte tänker så mkt går det oftast bättre, det jag säger. *hehe*