Elina - Livet på min pinne

Wekey!

Kategori: Allmänt, Happening

Så kom semestern! Jag och Inja inledde med tre dagars tävling i Piteå och vi plockade en vinst med pinne i agility och en 3:e plats i hoppklass. Resten av loppen var diskar och 5 felare. Kul helg att inleda med!
 
 


Vi åkte ner till Uppsala till Hanna och Jens och så tog vi en dag på Kolmården där Mats bror slöt upp. Jätte trevlig dag med delfinshow, berg- och dalbana och massa djur. Så styrde vi kosan mot Stockholm. Vi fick hysa in oss hos Robert och Ebba och hade två dagar då vi lallade runt lite själva, fikade med Lina, åt massa gott och så. 

 
 
Så kom helgen och vi började med en tacomiddag som Sanna & Tim joinade. Mysigt att ba umgås sådär med syskonen, trots att inte precis alla kunde närvara. Dagen efter gjorde vi Gröna Lund och körde femkamp och de andra åkte lite också. Minns inte att jag varit där ens (men nån gång i 12 års ålder har jag tydligen det) och femkampen var roligare än vad jag trodde faktiskt. 
 


När vi gjort Stockholm så följde Mats kompis Linda med oss hem för att hälsa på oss några dagar. Vi gick upp på Tavelsjöberget, käkade på Sundlingska och Glassbonden, badade i havet och ja, hade det ganska så gött!

 
 
Nu återstår en vecka av Mats semester och jag har börjat komma ner i varv lite och har nog förlikat mig med att jag ska vara hemma på graviditetspenning. Det är ett jävla priviligerie och jag vill nog ta den chansen, det kan nog göra gott faktiskt. Det är tävling i Ö-vik i helgen så det peppar jag inför! Helgen efter det ska vi gå tävlingskurs för Annika Aller och så är det två inofficiella tävlingar också. Men vi får se lite med dem.