Elina - Livet på min pinne

En ledig höst

Kategori: Allmänt

Och så fyllde barnet 1 år. ETT ÅR!! Så galet. Jag kan inte ta in att han har växt inuti mig och kommit ut. Och inte heller att han är en liten person nu som kan gå och småprata. Galet. Men jag har fått tid med honom och vi har inte haft annat för oss än att umgås och ha med honom på det mesta. Hade vi t ex haft ett hus så hade vi förmodligen haft en del projekt som tagit tid och kraft, inte för att det skulle vara något dåligt, men vi har verkligen kunnat lägga tid och pengar på att göra saker tillsammans.
 
(null)

Jag tog föräldraledigt en vecka innan ett årskalaset och så åkte vi upp till Kittelfjäll för lite minisemester. Det blev inte mkt till vandring pga storm och pissväder men det gjorde inte så mkt, det var mysigt och trevligt iaf. När vi kom hem kunde vi förbereda lite och så hade vi kalas. Så blev det tävling i Luleå för mig under helgen. 4:e åkte Mats och Ebon iväg till Jönköping för att hälsa på släkten och de planerades vara borta i åtta dagar. Men det gick bra att ha med sig ett barn och tiden förflöt snabbt så biljetternas ombokades så de blir borta 13 dagar istället. Det har varit lite märkligt att vara ensam hemma, helst första natten. Nu börjar det till och med bli lite ensamt. Jag har iofs haft Inja att lägga tid på, men nu är jag van att det är halvkaos och lever om lite här hemma. 
 
(null)

Nu jobbar jag max nio dagar till, fem om jag så vill. FIck beviljad graviditetspenning fr.o.m 5 november men jag sökte semester fr.o.m 22 oktober men jag tror faktiskt att jag bara tar ledigt en av de två veckor jag sökt. OM det inte händer något drastiskt med min kropp vill säga. Det kommer bli annorlunda, att vara hemma med Ebon igen. Nu kan han gå och grejer på hela tiden och jag är dessutom stor och tung. Vi får hänga på öppna förskolorna för underhållning helt enkelt.
 
(null)