Elina - Livet på min pinne

Årsresumé 2015

Kategori: Happening, Tillbakablick

Vilket sjukt händelserikt år det har varit, nu när jag tittar tillbaka på det. Känns som att jag fått mycket tid med mina vänner och kanske framför allt familj. Att jag fått mer grepp om mitt liv, men samtidigt tappat det totalt. Jätte märkligt. Stora förändringar och ändå rullar vardagen på som vanligt. De absolut största som hänt är att jag blivit sambo med Mats och att Inja kom in i våra liv. Som Mattias brukar säga; livet är föränderligt. Det är så sant som det är sagt broder.

Januari

En konstig månad.
Nyårsfirande i fjällen, följt av familjetid och god mat, *dejtnights* med Mats och Theos dop.
 
 
Februari
Inga & Minna hälsade på och vi tog en dag i pulkbacken, middag med tjejerna, satte igång en övertaggad häst efter knäskadan, fick uppleva BJJ-tävling på IKSU och lagade mat med min egna kock.
 
 
 
 
Mars
Myskväll med tjejerna, myskväll med syskonen, myskväll med mamma, mys med Hedie och mys med Mats.
 

April
100 års kalas och bröllop och jag sprang Toughest ice med hjälp av den bäste hantlangaren.
 

Maj
Namngivningsceremoni och sprang Toughest i Umeå med bästa laget!
 
 
Juni
Mats tog examen och hans mamma och bror hälsade på, solig middag på Åströmska, midsommarfirande med finaste Hanna och Filippa och 60-års kalas på Granvägen.
 
 
Juli
After work med arbetsgruppen och fin kväll med syskonen i Stöcksjö. En caférunda i Vindelns kommun som innefattade en massa mat, forsar, spöregn och att vi körde lite vilse. Inga och Minna hälsade på och vi kiknade att skratt över våra kreationer. Supergod middag hos Moa och Mattias och sen semester i Göteborg och Jönköping med hur mycket äventyr som helst; stand-up i regn, träffa Mats släkt och vänner, massa god mat, Balder, fikade med Lina, dopp i kalla havet, löprunda genom Jönköping, Dummemosse, mitt tatueringsmotiv och Gränna. Vilket supermånad!
 
 
Augusti
Fick se galningarna ta sig ner för Trollforsen, jag blev ordentligt bajssjuk och efter en provmånad i Bjurholm så sa jag hejdå till min älskade Eileen för att långt tag framöver. 
 
 
September
Ett års kalas och cafébesök, en otrolig vandring med fika på stranden vid Helmerstorp och så en väldigt trevlig dag i Kussjön med arbetskamraterna.
 
 
 
 
Oktober
Besökte Prag och åt oss fördärvade, klädde ut oss och drack alkohol, firade pappa som fyllde 50 år och grillade mackor vid älven.
 
 
November
Hämtade hem Inja och därmed blev det mycket hundpromenader och fokus på henne.
Bestämde oss för att flytta ihop; köpte en lägenhet och jag satte ut huset i Vindeln till försäljning.


 

December
Myskväll med syskonen, heldag i Skellefteå med jobbet och julbord med jobbet.
Jag fick mitt hus sålt och vi flyttade in i lägenheten i Hissjö och snart stod julfirandet för dörren.